The 7th sense - OPLEIDINGEN & MASSAGETHERAPIE
 NIEUW! NIEUWER! NIEUWS(T)! 
WIJ DENKEN AAN UW TOEKOMST!

1. VOORAF
 

* Voorjaar 2019 geeft The 7th sense een aantal massagecursussen. 
Bij succes zullen er ook andere interessante en ontspannende thema's worden aangeboden 
door ervaren (gast)docenten.


De lessen vinden plaats op de tweede verdieping 
van onze nieuwe warme locatie in de 
Bosschaertlaan 23 in Sint-Job-in- 't-Goor. 


* mei 2019: De tweede zondag van de maand wordt er een 'verwendag' georganiseerd, waarbij mensen die ooit een cursus gevolgd hebben bij Kurt Donckers kunnen oefenen én genieten!

* Vanaf 2017 kunt u ook bij 'The 7th sense' terecht voor Design Consultancy. Wij gidsen u bij het kiezen van kleur, materiaal en alle soorten vormgeving.


2. INSCHRIJVEN VOOR DE INDO-EUROPESE MASSAGE

De volgende Indo-Europese massage  gaat door op 28 april 2019. (zie mailinglijst) 
Voor deze cursus is geen voorkennis nodig. In de cursus wordt er een warme, westerse en rustige massagevariant van de 4000 jaar oude oermassage aangeleerd.  Er wordt een langere pauze van ongeveer 45 minuten voorzien en een korte van 10 minuten in de namiddag. Thee en koffie zijn ter plaatse beschikbaar. Ook een sandwichmaaltijd is in de prijs inbegrepen.

Er wordt in groepjes van zes à acht personen gewerkt. De cursisten oefenen op elkaar, doorschuifsysteem mogelijk. Een handleiding en goede neutrale massageolie zijn ook in de prijs inbegrepen. De cursisten krijgen nadien een getuigschrift. Ook bruikbaar voor zakenmensen.

De cursus kost 75 euro. Vanaf vier inschrijvingen gaat de cursus door.

Heeft u interesse of wil u zich inschrijven, dan kunt u terecht op massage@the7thsense.be en wij nemen contact met u op! 


2. INSCHRIJVEN VOOR DE ANTISTRESSMASSAGE

De antistressmassage, die in 'The 7th sense' wordt aangeboden, bestaat uit vier lessen. De eerste dag geeft aan op welke dag van de week de cursus wordt gegeven.

De volgende cursus begint op dinsdag 23 mei 2019. Deze gaat verder op de volgende drie dinsdagen, telkens van 18.30 u. tot 21.00 u.

Er wordt in groepjes van zes tot acht personen gewerkt. De cursisten oefenen op elkaar. Doorschuifsysteem is mogelijk, indien gewenst. Een handleiding en goede massageolie zijn ook in de prijs inbegrepen. De cursisten krijgen nadien een getuigschrift. 

Er wordt een korte pauze van 10 minuten voorzien. Thee en koffie en een versnapering zijn ter plaatse beschikbaar.
 

De cursus kost 195 euro. Vanaf zes inschrijvingen gaat de cursus door.

Voor de geïnteresseerden is er in het voorjaar 2019 een terugkomnamiddag of -avond waarbij u nog even kan laten zien wat u hebt bijgeleerd of waarop u nog eens kan oefenen in het bijzijn van de lesgever. 

NIEUW: Koppels die willen leren masseren kunnen uiteraard ook samen een cursus volgen (11 uur les = 240 euro). Er kan zeker een afspraak gemaakt worden en data kunnen worden afgesproken (0496 / 41 41 60 ). Cursusmateriaal en olie zijn inbegrepen.

NIEUW: Twee lesdagen in het weekend en een extra toetsmoment. Op twee volledige dagen van 7 uur les zal de basislichaamsmassage worden uitgelegd. Nadien wordt er een moment afgesproken waarop de kennis en aangeleerde vaardigheden getoetst worden. Deze cursus kost 195 euro per persoon, olie en cursus inbegrepen en een broodmaaltijd. De cursisten krijgen nadien een getuigschrift.

Heeft u interesse of wil u zich inschrijven, dan kunt u altijd terecht op massage@the7thsense.be en wij nemen contact met u op! 


3. LEVENSLOOP - KOM OP TEGEN KANKER

The 7th sense masseert ook op de acties 'Kom op tegen kanker'.


GRAAG TOT ZIENS!


Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint