The 7th sense - OPLEIDINGEN & MASSAGETHERAPIE
*ONZE MASSAGEPRAKTIJK
 
 
Als u op zoek bent naar een mentale verademing en een zorgeloos gevoel, dan heten wij u in onze massagepraktijk 'The 7th sense' meer dan welkom. Kaarsen, Oosterse klanken, een aangename warmte en een rijk aroma zorgen voor onthaasting en warme handen laten u tot rust komen en maken uw geest vrijer en kalm. U kunt eindelijk uw bezorgdheid loslaten...
 
 
 
 
Bij 'The 7th sense' bent u in goede en professionele handen van twee erkende therapeuten, Kurt (massagetherapeut) en Leslie (tweede graad reiki - medisch geschoold), en kiest u ervoor om een ander en gezonder mens te worden. Massage is en blijft een gevoelige kunst met alle respect voor elke persoon die gemasseerd wordt, want massage vraagt vertrouwen, schroom overwinnen, durven ontspannen en het loslaten van al uw stress en negatieve emotie.
 
Wij zouden dan ook graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden in een rustiek kader. Onze interesse gaat uit naar uw wensen en motivatie, maar evenzeer naar uw grenzen. Echte massage is een respectvolle wisselwerking tussen mensen. Wij streven samen met u naar wellness met hart en ziel!   
 
 


*BELANGRIJKE INFORMATIE:
 
 
* 'Massagetherapie' is NIET hetzelfde als 'kinesitherapie' d.w.z. dat  wij u niet kunnen genezen of dat u met medische klachten niet bij ons terecht kunt. In alle nederigheid kunnen wij proberen om uw stress af te bouwen en u een goed gevoel te geven.
 
* Voor een optimale massage is direct huidcontact nodig. Het is dan ook aan te bevelen dat u zich zo veel mogelijk ontkleedt. Uw volledige lichaam wordt gedurende gans de massage zorgvuldig met handdoeken bedekt. Mocht u zich echter niet op uw gemak voelen met de idee naakt te liggen, dan kunt u beter een slipje (geen boxershort) aanhouden. Het is namelijk uw uurtje om te genieten. 
 
* De naam van de massagepraktijk zou kunnen verwijzen naar een onbewezen theorie waarbij we signalen uitzenden naar de buitenwereld, die tot op heden nog niet getraceerd kunnen worden. Het zou om een soort chemische reactie gaan. Wij kozen deze naam omdat het een ongekende wereld is tussen droom en werkelijkheid, waarin het leuk vertoeven is en hopelijk kan een massage u dichter bij deze zalige wereld brengen. Volgens onderzoekers zou het zevende zintuig een vorm van helderziendheid zijn of een lokmiddel om te paren, maar daar nemen we graag afstand van.  

* Erotische massages behoren NIET tot ons gamma.


 
 *KIES UIT VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN:
 
 
  • Relaxatietherapie (volledige of gedeeltelijke lichaamsmassage)
  • Vlindermassage (strelende repetitieve lichaamsmassage)
  • Reikibehandeling (energetische -aangeklede- behandeling)
  • Oorkaarstherapie (rustgevende therapie voor het hoofd)
  • Sattvische Massage (intuïtieve, zachte en persoonlijke massage)
  • Indo-Europese Massage (zachte zuiverende massage)

  • ACTIE: Schenk een VERWENBON aan uw meest geliefden!
 
 
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint