top of page

NIEUW! NIEUWER! NIEUWS(T)!

WIJ DENKEN AAN jouW TOEKOMST!

1. HET NIEUWE LEERPROJECT

* We weten helaas niet wanneer we coronavrij zullen zijn, maar hopelijk kunnen we in het najaar van 2022 een aantal massagecursussen geven.

Bij succes zullen er ook andere interessante en ontspannende thema's worden aangeboden

door ervaren (gast)docenten.

De lessen vinden plaats op de tweede verdieping

van onze rustieke en warme locatie in de

Bosschaertlaan 23 in Sint-Job-in- 't-Goor. Geen lift voorzien. 

* november 2022: De tweede zondag van de maand wordt er een 'verwendag' georganiseerd, waarbij mensen die ooit een cursus gevolgd hebben bij Kurt Donckers kunnen oefenen én genieten!

* Vanaf 2017 kan je ook bij 'The 7th sense' terecht voor Design Consultancy. Wij gidsen jou door alle soorten vormgeving.

2. INSCHRIJVEN VOOR DE INDO-EUROPESE MASSAGE

De volgende Indo-Europese massage gaat door in oktober 2022. (zie mailinglijst)

Voor deze cursus is geen voorkennis nodig. In de cursus wordt er een warme, westerse en rustige massagevariant van de 4000 jaar oude oermassage aangeleerd. Er wordt een langere pauze van ongeveer 45 minuten voorzien en een korte van 10 minuten in de namiddag. Thee en koffie zijn ter plaatse beschikbaar. Ook een sandwichmaaltijd is in de prijs inbegrepen.

Er wordt in groepjes van zes à acht personen gewerkt. De cursisten oefenen op elkaar, indien gewenst is een doorschuifsysteem mogelijk. Een handleiding en goede neutrale massageolie zijn ook in de prijs inbegrepen. De cursisten krijgen nadien een getuigschrift. Ook bruikbaar voor zakenmensen.

De cursus kost 95 euro. Vanaf vier inschrijvingen gaat de cursus door.

Heb jij interesse of wil je je inschrijven, dan kan je terecht op massage@the7thsense.be of je telefoneert en wij nemen contact met jou op!

2. INSCHRIJVEN VOOR DE ANTISTRESSMASSAGE

De antistressmassage, die in 'The 7th sense' wordt aangeboden, bestaat uit vier lessen. De eerste dag geeft aan op welke dag van de week de cursus wordt gegeven.

De volgende cursus is in het najaar 2022. 

Er wordt in groepjes van zes tot acht personen gewerkt. De cursisten oefenen op elkaar. Doorschuifsysteem is mogelijk, indien gewenst. Een handleiding en goede massageolie zijn ook in de prijs inbegrepen. De cursisten krijgen nadien een getuigschrift.

Er wordt een korte pauze van 10 minuten voorzien. Thee en koffie en een versnapering zijn ter plaatse beschikbaar.

De cursus kost 199 euro. Vanaf zes inschrijvingen gaat de cursus door.

Voor de geïnteresseerden is er in het najaar 2022 een terugkomnamiddag of -avond waarbij je alles nog even kan herbeleven of waarop je nog eens kan oefenen in het bijzijn van de lesgever.

3. HET NIEUWE AANBOD

NIEUW: Koppels die willen leren masseren kunnen uiteraard ook samen een cursus volgen (11 uur les = 240 euro). Er kan zeker een afspraak gemaakt worden en data kunnen worden afgesproken (0496 / 41 41 60). Cursusmateriaal en olie zijn inbegrepen.

NIEUW: twee lesdagen in het weekend en een extra toetsmoment. Op twee volledige dagen van 7 uur les zal de basislichaamsmassage worden uitgelegd. Nadien wordt er een moment afgesproken waarop de kennis en aangeleerde vaardigheden getoetst worden. Deze cursus kost 195 euro per persoon, olie en cursus inbegrepen en een broodmaaltijd. De cursisten krijgen nadien een getuigschrift.

NIEUW: simultaan masseren. U kunt per twee gelijktijdig gemasseerd worden (samen 140 euro per uur). De mogelijkheid om als koppel na elkaar gemasseerd te worden, blijft ook bestaan!

Heeft u interesse of wil jij je inschrijven, dan kan je altijd terecht op massage@the7thsense.be of via sms/whatsapp en wij ne​men contact met jou op! 

4. LEVENSLOOP - KOM OP TEGEN KANKER

The 7th sense masseert ook op de acties 'Kom op tegen kanker' (foto Levensloop).

GRAAG TOT ZIENS!

bottom of page