top of page

BELANGRIJKE INFORMATIE

* 'Massagetherapie' is NIET hetzelfde als 'kinesitherapie' d.w.z. dat wij je niet kunnen genezen of dat jij met medische klachten niet bij ons terecht kunt. In alle nederigheid kunnen wij proberen om jouw stress af te bouwen en je een beter gevoel te geven.

* Wanneer beter GEEN of een GEDEELTELIJKE massage toepassen?

  • Wanneer je teveel pijn hebt, is een relaxatiemassage zinloos.
  • Bij koorts is de stofwisseling verhoogd en door een lichaamsmassage zal deze nog stijgen zodat de koorts ook stijgt.
  • Bij huidziekten is er gevaar voor besmetting en uitbreiding.
  • Indien je spataders, oedemen of hematomen hebt, wordt er niet rechtstreeks op die plaatsen gemasseerd.
  • Indien je kankerpatiënt bent, kan massage het proces aanwakkeren. In deze situatie wordt alleen gemasseerd indien jij een schriftelijke toestemming van een oncoloog hebt.
  • Zwangerschapsmassage is een aparte vaardigheid. Jij kan wel zacht gemasseerd worden, maar niet op de buik of je maakt gebruik van een 'zwangerschapskussen'.

* Kleding: Voor een optimale oliemassage is direct huidcontact nodig. Het is aan te bevelen dat je zich zo veel mogelijk ontkleedt. Betekent dit dat je naakt moet zijn? Neen, want de gouden regel is echter dat je moet doen waar je je goed bij voelt. Het is namelijk jouw uurtje om te genieten. Het is dus volledig jouw keuze of jij je naakt laat masseren of liever jouw ondergoed (liefst geen extralange boxershort) aanhoudt. Dames die liever de BH aanhouden, kunnen dat ook. Bij de rugmassage zal dan gevraagd worden om de bandjes los te maken terwijl je ligt. Jouw volledige lichaam wordt gedurende gans de massage zorgvuldig met handdoeken bedekt.

* De naam van de massagepraktijk zou kunnen verwijzen naar een onbewezen theorie waarbij we signalen uitzenden naar de buitenwereld, die tot op heden nog niet getraceerd kunnen worden. Het zou om een soort chemische reactie gaan. Wij kozen deze naam omdat het een ongekende wereld is tussen droom en werkelijkheid, waarin het leuk vertoeven is en hopelijk kan een massage je dichter bij deze zalige wereld brengen. Volgens onderzoekers zou het zevende zintuig een vorm van helderziendheid zijn of een lokmiddel om te paren, maar deze interpretaties hebben duidelijk geen link met onze zaak.

* Erotische massages behoren NIET tot ons gamma.

bottom of page