top of page

MISSIE EN AANBOD

1. WIE ZIJN WIJ?

Als jij op zoek bent naar een mentale verademing en een zorgeloos gevoel, dan heten wij jou in onze massagepraktijk 'The 7th sense' meer dan welkom. Kaarsen, Oosterse klanken of piano, een aangename warmte en een rijk aroma zorgen voor onthaasting en warme handen laten je tot rust komen en maken jouw geest vrijer en kalm. Jij kan eindelijk jouw bezorgdheid loslaten...

Bij 'The 7th sense' ben je in goede en professionele handen van twee erkende therapeuten: 

Kurt (massagetherapeut/voormalig docent Schoonheidsschool/leraar) en Leslie (tweede graad reiki en medisch hoog geschoolde docent/leraar). 

Massage is en blijft een gevoelige kunst met alle respect voor elke persoon die gemasseerd wordt, want massage vraagt vertrouwen, schroom overwinnen, durven ontspannen en het loslaten van al jouw stress en negatieve emotie.

Wij zouden dan ook graag jouw vertrouwen winnen door je de beste service aan te bieden in een rustiek kader. Onze interesse gaat uit naar jouw wensen en motivatie, maar evenzeer naar je grenzen. Echte massage is een respectvolle wisselwerking tussen mensen. Wij streven samen met jou naar wellness met hart en ziel!

2. BELANGRIJKE INFORMATIE:

* 'Massagetherapie' is NIET hetzelfde als 'kinesitherapie' d.w.z. dat wij je niet kunnen genezen of dat jij met medische klachten niet bij ons terecht kunt. In alle nederigheid kunnen wij proberen om jouw stress af te bouwen en je een beter gevoel te geven.

* Kleding: Voor een optimale oliemassage is direct huidcontact nodig. Het is aan te bevelen dat je zich zo veel mogelijk ontkleedt. Betekent dit dat u naakt moet zijn? Neen, want de gouden regel is echter dat je moet doen waar je je goed bij voelt. Het is namelijk jouw uurtje om te genieten. Het is dus volledig jouw keuze of jij je naakt laat masseren of liever jouw ondergoed (liefst geen extralange boxershort) aanhoudt. Dames die liever de BH aanhouden, kunnen dat ook. Bij de rugmassage zal hen gevraagd worden om de bandjes los te maken terwijl je ligt. Jouw volledige lichaam wordt gedurende gans de massage zorgvuldig met handdoeken bedekt.

* De naam van de massagepraktijk zou kunnen verwijzen naar een onbewezen theorie waarbij we signalen uitzenden naar de buitenwereld, die tot op heden nog niet getraceerd kunnen worden. Het zou om een soort chemische reactie gaan. Wij kozen deze naam omdat het een ongekende wereld is tussen droom en werkelijkheid, waarin het leuk vertoeven is en hopelijk kan een massage je dichter bij deze zalige wereld brengen. Volgens onderzoekers zou het zevende zintuig een vorm van helderziendheid zijn of een lokmiddel om te paren, maar deze interpretaties hebben duidelijk geen link met onze zaak.

* Erotische massages behoren NIET tot ons gamma.

3. KIES UIT VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN:

  • Relaxatietherapie (volledige of gedeeltelijke lichaamsmassage)
  • Simultane massage (per twee gelijktijdig een relaxmassage ontvangen)
  • Vlindermassage (strelende repetitieve lichaamsmassage)
  • Reikibehandeling (energetische -aangeklede- behandeling)
  • Oorkaarstherapie (rustgevende therapie voor het hoofd)
  • Sattvische massage (intuïtieve, zachte en persoonlijke massage)
  • Indische of Indo-Europese massage (zachte zuiverende massage)
  • ACTIE: Schenk een VERWENBON aan jouw meest geliefden!​
  • Verjaardagsmassage: Stuur ons een e-mail en dan krijg je jaarlijks een verjaardagsmail waarmee je 10 procent korting krijgt.

bottom of page